(Ridefysioterapi) / Vederlagsfri ridefysioterapi

Vederlagsfri ridefysioterapi

Omkring, hvem der kan få gratis ridefysioterapi, skal du se under "Hvem er berettiget ?". Her står diagnoserne.
Det er næsten umuligt, at få alle de ting med som ridefysioterapi dækker. Helt generelt kan man sige, at denne behandlingsform, har en status blandt patienterne som IKKE minder om behandling. Vi har ingen hvide kitler, ingen lugte-indtryk, der siger sterilt miljø, intet kedligt venteværelse, vores redskab er ikke en ting eller blot vores hænder, der sker noget nyt hver gang og det er ikke det samme lokale hver gang.
Det er nok specielt børn, der kan blive kede af det sommetider monotone behandler miljø, men mon ikke voksne også ser vores ude-miljø med hestene, som overordentligt forfriskende.
En ting er samarbejdet med hesten, som ikke kun er af bevægelses-mæssig karakter, men der gives også en hel masse andre sanse indtryk: anderledes lugte, varme fra hesten, berøringen med hesten (gerne kind mod mule som goddag og farvel), den psykiske kontakt med hesten, altid nye indtryk til høre-sansen og behandlingen foregår i naturen, som byder på skønne oplevelser.
Kom og prøv denne geniale behandlingsform.
Alle kan være med. Vi har dog en vægtgrænse på omkring 90 kg + bagrytter, da vi er nødt til at passe på vores heste, det er dem der gør det hårdeste arbejde.
 
Lotte Nørby-Odgaard | CVR: 18422409 | Skovvangen 6, 8722 Hedensted - Danmark | Tlf.: 40792605 | lotte@noerby-odgaard.dk