Arrangementer / Nyheds og infobreve

Nyheds og infobreve

INFO OG NYHEDSBREV, DANNEVANGSHESTERI MARTS 2015

Der sker mangt og meget på DH og så har vi en travl hverdag, der kører sideløbende :-)

Tættest på har vi 18. marts, kl 1930, hvor de der har interesse i at lære om WorldFengur (international database over alle registrerede  islandske heste) kan komme. Arrangementet er gratis, vi mangler blot folk, der vil bage og hygge. Medbring gerne egen PC. Skriv til Lotte

10-11. april har vi arbejdsdage, fredag fra kl 16, og lørdag fra kl 14.

12. april dressur-stævne for nuværende og gamle DH´ere. Pris 100,- Kontakt Susanne eller Anne. SU inden 7. april.

29.-30. maj arbejdsdage igen, så vi kan se godt ud til alrids-arrangementet, hvor vi får ca 80 gæster udefra. Så burde der være mulighed for, at alle kan finde et par timer, der kan gavne fællesskabet.

Vi har været heldige og få Sölvi Sig til at komme at undervise. Han er uddannet på den islandske berider-skole, har selv undervist der efterfølgende og været træner for det finske landshold.

Vi afholder alrids træning i midten af juni, hvor vi håber på omkring 40 ryttere og 40 hjælpere udefra. Hvis der er nogle, der har lyst til at hjælpe med dette arrangement, tager vi imod med kyshånd. Der er rigtig mange opgaver, der skal løses ! Hvis du gerne vil leje hest ved mig, ligger der en kontrakt på FB og min hjemmeside.

Mht FACEBOOK…………. Jeg vil gerne opfordre alle, der alligevel bruger FB til at ansøge mig om at blive lukket ind i gruppen. Gruppen er nemlig lukket, for at blive fri for alle skvalderhovederne J Der ligger feks kalender 2015 under dokumenter og man kan følge med i rigtig mange ting denne vej …

PRISER:

HUSK ! Hvis du skal ændre eller afmelde en aktivitet, er det senest den 15. måneden før ændringen. Hvis dette ikke sker skal man betale fuld pris. Du kan betragte det som en opsigelses-frist på 14 dage….  Mht rykkere, så er første påmindelse gratis, men efterfølgende kommer der gebyr på 100,- på/ rykker… Gælder i øvrigt også ukorrekte beløb…

OG SELVFØLGELIG SKAL REGNINGEN BETALES FORUD, ALTSÅ LIGE FØR DEN 1.      SOM EKSEMPEL HAR JEG I FEBRUAR 2015 ER DER MANGLENDE BETALINGER FOR CA 12.500,- !!!

Alm.ryttere: Prisen er 585,-/måned som skal forudbetales. Nogle betaler stadig 575,-

Opstaldere: Husk at priserne ændres pr 1-6 til sommer pris på løsdriften. Hvis du ønsker at tage din hest væk fra DH og derefter vende tilbage, så koster det 400,- + en staldvagt /md at holde ”fri”. Dette kan maks. gøres i to mdr, ellers er det fuld pris.

Jeg synes at det er unødvendigt at bede om, at I fejer og rydder op omkring jeres heste, INDEN I rider ud, at I altid skal samle hestepærer op MED DET SAMME, at man generelt forsøger at få DH til at se ordentlig ud….for vi er da enige om, at vi godt kan lide et ordentligt og hyggeligt sted at komme, ikk ? :-)

NYD FORÅRET OG HESTENE !   KhL

                                                                                                           

 

 
Lotte Nørby-Odgaard | CVR: 18422409 | Skovvangen 6, 8722 Hedensted - Danmark | Tlf.: 40792605 | lotte@noerby-odgaard.dk