Arrangementer

Jeg forsøger at lave et arrangement hver måned. Helst et som ikke udelukkende henvender sig til hestefolk. Men det kan ikke helt undgåes.
 
 

Sct.Hans-aften 23.juni 2013

Ridning, spisning, bål

Hvis du har lyst til at deltage i programmet, så tilmeld dig ved Lotte på SKRIFT

16.00 Heste ind og ridning, kaffe og kage kan købes…                              19.00 spisning, jeg giver grill, salat og brød, du medbringer kød. Drikkevarer købes i kiosken.                                                                                                   21.00 bålet tændes, hvem laver snobrød og søger for pinde ?                                                                                                              Arrangementet er gratis, så tag naboen med også

 

BØRNENES DAG

Den 6.juli 2013 laver vi en hyggedag for børn og barnlige sjæle…

 Program :

11.00 Lille opvisning af ridelejr-folket

11.15 Heste hentes ind og klargøre

11.45 Opvarmning og 1.kvadrille øves

12.30 Spise medbragt madpakke, kiosken har åbent, sodavand          (10,-), slik, kaffe/the, trekant-is osv

13.30 Gangarter på ovalbane og 2.kvadrille øves

14.30 Frugt og saftevand

15.00 Pårørende kommer og henter, kvadrillen vises, kiosken har åbent, sodavand, slik, kaffe/the, trekant-is og kage.

Arrangementet er gratis…

 

ALLE er velkomne J

Kvadrille = man følges ad rundt på banen to og to, fire og fire osv i bestemte mønstre. Hvis man ikke selv kan styre sin hest i skridt/tølt/trav, så skal du bare have en løbestærk voksen med .

 
______________________________________________________
 
Opfølgning på Sarahs kursus (9-4-13) omkring hensigtsmæssig træning af hesten. En praktisk aften hvor vi kigger og laver plan for 3-5 heste.
Beskrivelse og tilmelding på Sporti.dk....
 
Anna F.Marsbøll kommer og underviser. Hun kan og vil det meste :-)
 
Ring eller mail til Anna for evt. tid. anna.marsboell@gmail.com
................................................................................................................
 
Hensigtsmæssig træning/genoptræning af min hest
 
Tilmelding på sporti.dk
 
Tirsdag den 29. jan 2013 kommer Sarah Mikkelsen, Vejle Hestepraksis og holder foredrag om træning/genoptræning af vores heste. Sarah har stor viden og praktisk erfaring omkring dette spændende og meget relevante emne. Hvordan undgår vi skader på vores adrætte heste i den daglige træning ? Hvordan tilrettelægger vi en holdbar plan, hvis skaden er sket?. Alt sammen ud fra hestens individuelle forudsætninger ; alder, genelrelle form, eksteriør-mæssige forskelle, sind osv osv....
Vi glæder os meget til at høre Sarahs kompetente foredrag og fritte hendes hjerne med spørgsmål. Sarah er 100% nærværende og tager alle spørgsmål alvorligt.
 
Tid: 29/1/13 kl 19 til ca kl 2130
Sted: DannevangsHesteri, Skovvangen 6, 8722 Hedensted
Pris: 200,-
Sidste frist 22-1-13
Max. deltager-antal: 25, først til mølle princip
 
Kaffe og kage serveres.
 
 
Julestue, søndag d.9-12-12, kl 13-16. Jule-nisser, jule-heste, jule-træer, jule-dekorationer....og jule-snak :-)
 
Julefrokost, lørdag d.1 dec.2012 med forudgående arbejdsdag:-)
Nærmereinfo senere
 
Grundmærket, se sporti.dk   , for at få natur-mærket, gangartsmærket og avlermærket, skal du igennem grundmærket.
 
Islandshestens-dag, søndag d 30-9, kl 13-17. Program: Springning, dressur, gangarter,kvadrille, trækture og bytte/sælge rideudstyr.
 
23-6-12
Sct.Hans-fest, 100,- fra 14 til ?, alle er velkomne :-)

10.juni, distance-ridning m start på Hedensted Rideklub, spørg Lotte eller Rasmus (Katla), se nærmere på HedenstedRideklub.dk Skal vi lave en delegation herfra ?
 
Aflyst !
2-3 juni laver vi et trænings-al-rids-stævne. Se nærmere info på Sporti.dk , incl tilmelding. Alle skal medbringe hjælper for at deltage. Forhåndtilmelding for egne ryttere, Gandur og Sprettur medlemmer..
Spørg Lotte om koden. Dem, der "hører til" her, kom ud af busken og tilmeld jer en tjans PÅ MAIL :-) Se posterne under 1/1 Al-rid på Dannevang
Jeanette har sat sig på køkkenet morgen+frokost begge dage ;-)
 
Lørdag 26-5-12 , Arbejdsdag (før stævnet :-)) kl 11-16, medbring madpakke, senere heste og evt spisning.  Måske kommer der 10 andre...eller måske er det tordenskjolds soldater?, der kommer og hjælper...for hjælp skal der til ! Nærmere opgaver kommer senere. Nogle arbejder med planlægning af det efterfølgende stævne.
 
Fredag d 13-4 (uhuuuuu) kommer Anna Marsbøll og underviser. Hun kan undervise alle, i alting, puh, store ord...:-) og det koster sølle 100,- pr ½ time. UPS, MIN FEJL-DET ER ALTSÅ 200,- HVIS DU MELDER FRA ER DET OK!Hvis du kommer udefra, skal der lægges en 50,- til mig.
anna.marsboell@gmail.com  eller sms 22669533 FYLDT OP !
 
 Lørdag d 31-3-12 kl 10, med alm arbejdsdag, hvor jeg håber mange kan komme! Hårdt fysisk arbejde indtil kl 15, hvor vi kan finde heste frem. Madpakke medbringes og vi finder ud af om der er stemning for aften-spisning.... Børn under 14 år skal medbringe en voksen, som kan arbejde.
Børn under 18 år skal hjem senest kl 22.
 
 
Onsdag d 7-3-12 kl 19.00,hygge/film aften

Den første film vi starter med er A Hestbakki 1 og evt. 2, hvis vi kan nå det. Alle er velkomne!

Filmene omhandler, hvordan man på Holar, Islands Beriderskole, starter hestenes træning helt fra bunden og helt til tops. Vi stopper og snakker hele tiden, hvis der er spørgsmål eller kommentarer.

Virkelig god inspiration.

 Vi starter m pizza og gulerødder :-) og de der gerne vil være med putter en hund i kassen på selv aftenen. Tilmelding udelukkende på mail...
 
Søndag d 12-2-12, kattens arbejdsdag AFLYST OG FLYTTET til 31-3 ...OG ÆNDRET...både for voksne og børn.
 
 
Sprettur holder 12-2-12 også undervisning. Mail til nancyogtorben@mail.dk hvis du er interesseret. Næste gang er 18-3.
Underviser er Anna, se opslag på køleskabet...
 
Lørd. 26-11 dressur-dag og åbning af butikken m. efterfølgende jule-spisning, mere info følger. Jeg får også produceret lidt juledekorationer. Se fanen ude i venstre margin.
FIN DAG MED ÅBNING AF BUTIKKEN OG 12 EUIPAGER TIL START. HERLIG JULEFROKOST.
 
Sønd. 30-10, børne-hyggedag kl. 11-15 m små konkurrencer.
Forhindringsløb til hest, tre-gangs-stafet, let dressur og måske mere.
Tilmelding til Lotte 50,-, skriv jer på clip-board i rytterstuen, medbring madpakke, godt humør, familie og venner :-)
 
Tirsdag d 1-11-11 laver vi en "Qvinde, smukkere og klogere"- aften.
18.00 spisning (øl/vin medbringes)
19.00 Mindfullness v Nina
1930 Styling+hår, v Helle
20.00 Zumba&yoga v Begitta
21.00 Evt individuelle konsultationer
Pris: 200 kr, max 12 deltagere.
 
Mandag i efterårs-ferien, d.17-10, kommer Kjeld Bogø og underviser. Vi starter kl 9 med teori, indtil kl 12. Derefter frokost (medbragt) og undervisning på hest til de 8 først tilmeldte. Pris 100,- til Kjeld og 100,- til mig. MØLLEN ER FYLDT MED HESTE, MEN TILHØRERER MEGET VELKOMNE.
Man kan sagtens få en masse ud af at høre teorien, hvor Kjeld lægger stor vægt på anatomi og biomekanik, samt se folk få undervisning. Dette koster 50,-til Kjeld og 100,- til mig.
Der er kaffe/the/saft hele dagen + kage om eftermiddagen.
Først til mølle ved indbetaling på 4692-4692054113, med navn og begivenhed.
KJELD KAN UNDERVISE PÅ ALLE NIVEAUER.
  
Søndag d 25-9, kl 13-16 ISLANDS HESTENS DAG, øl-tølt, kvadrille, springning, trækture, kaffe og kage. Alle er velkomne.
 
 
Fredag d 16-12 er der jule-hygge for alle involverede.
 
___"Klub"-vindjakke. Jeg har fået lavet en aftale med Forza DK, om at jeg må trykke på deres vind-jakker, og det til en meget fornuftig pris. Normal-prisen for jakken i forretninger er 500,-. Vi skal give 300,- pr stk, incl. tryk. Jakken fås i lilla med skrig-grøn lynlås eller samme i sort, model : Debby-jacket, activesportswear
Giv mig en tilmelding på net-bank med penge og navn, hvis du har lyst og mulighed. Jakken bliver bestilt i slut august og jeg vil spørge om vi kan låne lidt standard str. så vi kan prøve jakken først. Skriv str. og din indbetalings-dato på clip-board i butikken.
 JAKKERNE KOMMER PÅ FREDAG 23-9-11
  
Pinse-ridt: NÅ, NOGLE ENKELTE AF OS HOLDT OS VÅGNE INDTIL KL 4, HVOR VI HENTEDE HESTE. DER VAR SOLOPGANG, LAVE TEMPERATURER, MASSER AF MOSEKONE BRYG I DEN OPSTIGENDE SOLS STRÅLER, 8 RED UD OG KOM HJEM MED VARME BIRKES.....DEJLIG TUR :-)
pinse-morgen (12-6) mødes vi kl 04.00 og sadler heste op. De andre år har turen gået ind til Hedensted for at hente morgenbrød. Forslag modtages mht ny rute, dog ikke mere end ca 1,5 time. Dagen før kan vi lave anderledes hesteopgaver end ridning og garanteret er der også noget praktisk, der skal ordnes.
Måske i år, skulle vi prøve at spise aftensmad OG gå tidligt i seng?
Madpakke medbringes til frokost, eftermiddags-kage(r)/boller modtages med kyshånd og vi laver fælles aftensmad (100,-), medbring selv drikkevarer.
Tilmelding KUN på net-bank 4692-4692054113, 100,- med navn, aktivitet, dato.
Slutter ca kl 8, når alt er ryddet op :-)
 
Dyrskuet i Horsens 17-18. juni.
Kom og mød os i Horsens, hvor vi har mindst fire heste med :-)
GRATIS adgang.
DET GIK RIGTIG FINT. ALLE HAVDE EN OPLEVELSESRIG WEEKEND OG BALDUR BLEV UDVALGT TIL SKUETS BEDSTE VALLAK BLANDT ALLE RACER. HOS ISLÆNDERNE (12 STK) BLEV HAN KUN SLÅET AF EN FLOT 2-ÅRS HINGST.
 
Sadel-prøvning 18-6 kl 19 - lån en sadel!
Den 19-6 er der Tirsbæk Green Games på Tirsbæk Slot. Om søndagen er der distance-ridning, og hertil kan man låne en sadel for at prøve den ordentligt, inden man køber. Denne sadel-prøvning foregår hos mig om aftenen den 18-6 kl 19. Det er www.nordjyskislaenderudstyr.dk, der ligger sadler til, kig ind på deres hjemmeside. Kontakt evt. Peter for spørgsmål inden de drager hjemmefra.
JAH, PRØVNINGEN VAR DER IKKE BEN I MEN TIL GENGÆLD KØBTE 100% AF DE FREMMØDTE EN DEJLIG SADEL. DER VAR KUN LINE :-)
MEN JEG FIK EN GOD LEVERANDØR, HÅBER JEG, AF KVALITETSUDSTYR, TØLTHESTER. VI BLIVER DE ENESTE I JYLLAND OG PÅ FYN, DER FORHANDLER DETTE MÆRKE, UDOVER PETER SELV I DET NORDJYSKE.
SE MERE UNDER RIDEUDSTYR.
 
Lotte Nørby-Odgaard | CVR: 18422409 | Skovvangen 6, 8722 Hedensted - Danmark | Tlf.: 40792605 | lotte@noerby-odgaard.dk