Arrangementer / Alrid på DH 2017

Alrid på DH 2017

OBS 1 PLADS TILBAGE !
 
Trænings-Alrid på DannevangsHesteri
Hedensted/Vejle 10-11. juni 2017.
Velkommen til det smukkeste terræn!

Vi gør mest ud af at lære og have det hyggeligt, og vi gør alt, hvad vi kan for en god oplevelse for både hest og rytter :-)

Denne træning er på AL4, AL3 og AL2- niveau, og tæller ikke på nogen officiel måde.

For at kunne deltage skal du være fyldt 14 år, din hest (min. 6 år) og du skal være i god grundkondition. Hvis du rider på hold med en voksen, er der ingen aldersgrænse.  Jeg kræver ikke vaccinationsattest, rytterlicens eller medlemsskab af DI eller lokal-klub. Dog skal tro-og love erklæring medbring tro-og loveerklæring.

http://www.islandshest.dk/sport/reglement-2/tro-og-loveerklaering/

Begivenheden er lavet, fordi det er rigtig sjovt og udfordrende at ride Alrid med flg. discipliner:

Lørdag:
Udholdenhed ca. 4 km, x 1, x 2, x 3 ved Tirsbæk Gods, Vejle.
Terræn-lydighed  (AL4: ca. 10 forhindringer, max højde 40 cm, AL3: ca. 15 forhindringer, max højde 50 cm, AL2: ca. 18 forhindringer, max 65cm ), ca. 4 km ved Tirsbæk Gods, Vejle.

Søndag på DannevangsHesteri:
Lydighed  i ridehus (dressur, programmet kan læses op under ridtet)
Ovalbane-disipliner
Hurtighed (200m enkelt-start, hvor ingen vrænger på næsen af en strakt grise-pas)

Se gerne -alridsreglement- på DIs hjemmeside.
http://www.islandshest.dk/dokumenter-og-links/

Man deltager gerne i alle discipliner efter bedste evne. Der er dommere/officials ved alle discipliner. Du må ride individuelt eller på hold i AL3 og 4 med 2-4 deltagere. AL4 bliver gjort endnu mere venlig end tidligere år. Du kan blande disciplinerne, feks AL4 om lørdagen og AL3 om søndagen. Du kan også vælge en af dagene, eller tage to heste med J Du kommer ikke på resultatlisten, hvis du ikke deltager på samme hest i alle dicipliner, men får dog delresultater at vide.

Information, program og deltagerliste ligges ud på ”Dannevangs Hesteris Alridstræning 2017” på FaceBook,  inden begivenheden og udleveres IKKE på dagen.

Deltagergebyret refunderes ikke efter sidste tilmelding og du må gerne sælge din plads, hvis du bliver forhindret. Vi opretter venteliste, hvis dette skulle blive aktuelt

Fredag er du velkommen fra kl 15 og om aftenen kl 20 holder vi et udvidet ryttermøde for dem, der har brug for svar på spørgsmål. Det officielle ryttermøde ligger i Tirsbæk lørdag morgen ca ½ time inden gennemgang af terræn-lydighed.

Lørdagens ridt foregår omkring Tirsbæk Gods. Der er kiosk og toilet-faciliteter ved Jollehavnen/P-pladsen. Husk ekstra indhegning til lørdag (ingen strøm på marken).

Der arrangeres en hyggelig rytterfest lørdag aften. Der er mulighed for overnatning. Eneste krav til overnatning er at, hvis din hest overnatter, overnatter du også. Din overnatning er i telt, trailer eller i det fri, dvs. du skal selv medbringe udstyret. Din hest overnatter i den fold du medbringer, og du må gerne låne strøm fra mit hegn. Jeg lejer en toilet/bade-vogn, så der er ekstra kapacitet til det nødvendige. Husk, hunde er velkomne, men skal føres i snor.

For at jeg rent praktisk kan få arrangementet til at hænge sammen, skal du eller/og din hjælper give mig tre timer af din tid. Opgaverne vil blive offentliggjort på FaceBook:  DannevangsHesteris alrids-træning 2017, hvor du kan vælge den opgave, der passer dig bedst…

Priser pr. pers:

Stævnegebyr (efter 6.maj) kr. 700,-
Stævnegebyr (inden 6.maj): 600,-
Fuld forplejning 400,-
Aftensmad fredag: 100,-
Morgenmad lørdag 50,-
Frokostpakke lørdag 60,-
Fest lørdag aften 120,-
Morgenmad søndag 50,-
Frokost søndag 70,-
Overnatning fredag: kr. 100,-
Overnatning lørdag: 100,-
Udeboks fredag (6 stk) 100,-
Udeboks lørdag (6 stk) 100,-
Drikkevarer kan købes til gode priser. Vand, alm. kaffe og the til rådighed ved måltiderne. Lille kiosk, der sælger kage 
Tilmelding

Sidste frist for tilmelding 1. juni 2017, eller ved max deltagerantal på 35.
Minimum fire AL2-deltagere før 
Hvis der er nogen, der kan skaffe sponsor-præmier, er det meget velkomment, alt fra en hovrenser til et weekend-ophold.... Kontakt Lotte på : lotte@noerby-odgaard.dk

Vel mødt

Mvh. Lotte Nørby-Odgaard

DannevangsHesteri

 

PS:

 Spred rygtet om at AL4 er gjort endnu venligere (grøften er feks væk ;-))end i 2016, samt at vi er blevet mega-dygtige til at bygge gode og fyldige spring… Endvidere har vi kortet ruterne lidt J

Mødested/startsted
Adresse: DannevangsHesteri, Skovvangen 6, 8722 Hedensted, Danmark - [ se kort ]
Nærmere præcisering: Eller hvis man kommer lørdag, direkte til Jollehavnen, Strandvejen 185, 7129 Vejle Ø, hvor der er afmærket, hvor du kan parkere din bil og trailer.
Lotte Nørby-Odgaard | CVR: 18422409 | Skovvangen 6, 8722 Hedensted - Danmark | Tlf.: 40792605 | lotte@noerby-odgaard.dk