Hesteri / Halvpart

Halvpart

 
Ridehalvpart 935,-
 
Nusse halvpart 400,- pr måned.
 
Sommer(juli) halvpart: 800,-kr pr. måned, men med 4 t ridning pr. uge.
 
Alle halvparter betaler penge OG én fodringsvagt pr måned. Denne dag er en weekenddag eller helligdag. Jeg laver løbende lister over månederne og man bytter indbyrdes, hvis det ikke passer. Disse byt skrives ind på listen, som hænger på køleskabet i rytterstuen.
En fodringsvagt indebærer at man fodrer, vander og strør ved alle heste på Dannevang i et døgn. Når man har en part eller opstaldning og dermed en fodervagt, opfordrer jeg til at man går med en af de garvede, inden man selv skal passe hestene en dag.
Desuden har man førsteret til hesten ved stævner, ture, kurser, lejre mm. - og altid mulighed for at komme og nusse med hesten, såfremt den ikke er på arbejde.
 
HUSK at alle skal betale for at benytte ridehuset, ridehuskort, 200,-/md., eller 50,-/gang
 
ALLE HALVPARTER SKAL BETALES FORUD PR MÅNED og hest og menneske matches af mig :-)
 
se nedenstående for detaljer.
 
Når man kan få halvpart på en hest betyder det, at jeg kender dig godt. Dvs jeg kender til dine færdigheder med heste og stoler på vores aftaler.
Alle halvparter kan løbende blive ændret mht. brug og tidsrum, da det afhænger af, hvor meget den enkelte hest bruges. Der kan også være tale om aflysninger, hvis hesten er på kursus eller bruges til ridelejr eller andet fuldtids. Derefter finder vi dog en kompensation. 
Jeg udbeder mig ret til at aflyse aftalen, hvis jeg finder at menneske og hest ikke passer sammen. Man skal i starten oplæres sammen med den enkelte hest, inden man selv kan komme og gå. Der kan være specielle opgaver, som skal løses sammen med den enkelte hest. Dette snakker vi om, hvis du er interesserret. Hvis du ønsker undervisning og inspiration i de forskellige opgaver, eller jeg mener det er nødvendigt, koster det 300kr pr. ½ time.
Alle heste, gamle som unge, forsøges opdraget efter horsemann-ship principper (Pat Parelli ). Der er 0- tolerance overfor vold mod hestene fra min side. Og ligeså hører jeg ikke på, at man kalder sin hest grimme ting....det larmer og det ødelægger enhver konstruktiv kommunikation !
Jeg forventer, at de som får halvpart, går foran med et godt eksempel, det være sig både i omgang med hestene, og også med alle andre på Dannevang. Dette betyder, at man hilser på alle, man hjælpes ad med opgaver, taler pænt om hinanden og i det hele taget værner om den positive og nysgerrige ånd, som jeg stædig holder fast i. Hvis der er nogen der bryder disse "regler" vil jeg tage fat i vedkommende og tale om opgaven. Selvfølgelig indebærer dette også, at man føler en vis ansvarlighed for, at her ser pænt og ordentligt ud, både ude og inde.
 
HUSK, INGEN HÅNDFODRING AF HESTENE.
 
 Ride-halvpart 935,- pr. måned + fodringsvagt
 
Ridning to gange om ugen, hvoraf den ene er undervisning. Adgang efter aftale, da det kommer an på, hvor meget den enkelte hest bruges på daværende tidspunkt.
I denne halvpart, er jeg meget med til at udvælge, hvilken hest der passer til dig, begrundet i dit og hestens uddannelses-niveau.
 
Pusle-halvpart 340,-kr pr måned+ fodringsvagt
Giver ret til at komme og nusse og undervise hesten to gange om ugen på hverdage og en af gangene kan være weekend.
 Kom og få en snak hvis du er interesseret.
 
Sommer-halvpart 800,-+ fodringsvagt giver ret til at ride 4  x 1time og ubegrænset nusse-ret...Ingen undervisning.
Lotte Nørby-Odgaard | CVR: 18422409 | Skovvangen 6, 8722 Hedensted - Danmark | Tlf.: 40792605 | lotte@noerby-odgaard.dk