Hesteri / Lav dit eget ophold

Lav dit eget ophold

Dit design.

     

Du har mulighed for at sammensætte dit eget ophold, både hvad angår længde, tidsrum og indhold.
Det koster 1000,-/døgn for ryttere og 800,- for hjælpere eller pårørende, som ikke rider og kan hjælpe lidt til.
Vi rider to gange dagligt, en yderligere træning /teoretisk lektion. Alt tilrettelægges efter gruppens ønsker og behov. For at komme med et par eksempler kan jeg nævne; udspænding, afspænding, massage, balance, koordination, zoneterapi og den teoretiske del; alle ønskelige emner omkring heste, det kunne også være en god film om heste, og alle emner, der ligger ind under fysioterapien.
Hvis du ikke er selvhjulpen, skal du medbringe en aktiv hestevenlig hjælper.
For at oprette holdet, skal der minimum være 4 personer. Der kan max være 12, som rider, hvor man deler i to hold.
Morgenmaden sørger vi for, samtidig der skal smøres frokost-madpakke. Aftensmaden står i selv for, enten vha. færdigindkøbt mad, i selv laver maden eller vi hyrer en kogekone til jer.
Kaffe/the/saft og frugt/kage/brød sørger vi for 2 x dagligt.
I selve huset har vi plads til op til 14 overnattende gæster, alt efter krav. Der er tre dobbelt-værelser, et enkelt-værelse og et stort rum, hvor der kan sove op til syv mennesker. Jeg skal huske at nævne, at kun fire af sovepladserne er i stue-plan.
Desuden er der mulighed for at bo i en hyggelig skurvogn, slå sit telt op, eller simpelthen sove på hø-loftet. Der er et toilet med brus og efter behov, vil vi leje toilet-faciliteter.
Hele huset er handicap-venligt indrettet med brede døre, ingen dørtrin og håndtag på badeværelset. Der er velfungerende køkken og trådløs internet-adgang. Desuden bordtennis og mange brætspil. Se desuden under udlejning af rytterstuen.
 
Lotte Nørby-Odgaard | CVR: 18422409 | Skovvangen 6, 8722 Hedensted - Danmark | Tlf.: 40792605 | lotte@noerby-odgaard.dk